Вітаємо могилянців-лавреатів відомчих нагород МОН України

Нагородна Комісія НаУКМА з приємністю інформує про відзначення ще 3-х могилянців відомчими нагородами Міністерства освіти і науки України.

  

Нагрудним знаком МОН «Відмінник освіти» нагороджено КАДУРІНУ ЛАРИСУ БОРИСІВНУ, завідувачку підготовчим відділенням НаУКМА. Пані Лариса працює в НаУКМА з 1992 р., брала активну участь у відродженні та становленні Києво-Могилянської Академії, з перших днів утворення первинної профспілкової організації НаУКМА була заступником Голови комітету, а з 2014 року є Головою профспілкового комітету НаУКМА.

 

Почесною грамотою МОН нагороджено КОРОЛЬОВУ ОЛЬГУ ОЛЕГІВНУ, керівницю НМВ НаУКМА. Пані Ольга працює в університеті з 1992 р., очолює надзвичайно важливу сферу організації навчально-методичної роботи кафедр, є сертифікованим координатором ЄКТС вищих навчальних закладів, має також 19 років педагогічного стажу, низку фахових публікацій.

  

Грамотою МОН нагороджено ОЛІЙНИК БОГДАНУ ВІТАЛІЇВНУ, завідувачку кафедри математики НаУКМА. Пані Богдана працює в НаУКМА з 2001 року, починала з посади асистента кафедри математики, згодом старшого викладача, доцента, а з 2013 р. після завершення навчання в докторантурі працює на посаді завідувача кафедри. У 2014 році захистила докторську дисертацію зі спеціальності 01.01.06-алгебра і теорія чисел. У 2013-2016 роках була секретарем підкомісії 113 науково-методичної комісії з біології, природничих наук та математики сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН України та секретарем секції «Математика» Наукової ради МОН. З 2015 року і дотепер член спеціалізованої вченої ради Д 26.001.18 при Київському Національному університеті імені Тараса Шевченка. Головний редактор «Могилянського математичного журналу», який зараз є фаховим виданням категорії «Б». Гарант освітньо-наукової програми третього рівня вищої освіти «Прикладна математика» НаУКМА. Має орієнтовно 70 наукових і науково-методичних публікацій.

 

Могилянська спільнота щиро вітає колег і бажає подальших успіхів та досягнень на ниві розбудови Могилянки!

 

До Дня Академії та з нагоди 30-ліття НаУКМА також було відзначено 185 могилянців, в т.ч. відомчими нагородами. Інформація про діяльність Нагородної Комісії та лауреатів відзнак за покликанням.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна