Фонд Випускників України підтримав розвиток KMArt Yard / KMArt Space

 

У Могилянці є чудова ініціатива KMArt Yard / KMArt Space — платформа для реалізації спільних культурних, освітніх та мистецько-інтелектуальних проектів. Кожен могилянець (студент, випускник, викладач) чи людина, яка поділяє цінності Могилянки, може провести подію. Для цього досить заповнити форму (http://bit.ly/2aMtPmy), і команда допоможе організувати якісний захід. Ми щиро віримо, що такі проекти — це важлива складова навчання та соціального життя могилянської спільноти.

Завдяки Доброчинцям Фонду Випускників України та випускникам Natalia Boiko, Lyubomyr Ostapiv, Arseniy Finberg, Larisa Zalizniak, Polina Istomina, Pavlo Varchuk, Serhiy Loboyko, Khrystyna Badyvska Фонд закупив презентаційне обладнання на суму 19 030 грн. Це ноутбук, клікер, кабелі, кріплення, а також захисний ролет для безпеки.

Тепер заходи будуть ще більш якісними та пізнавальними! За кілька місяців із новим обладнанням було проведено більше 50 подій (facebook.com/pg/kmartyard/events). Переважно це публічні лекції та зустрічі з експертами чи відомими особистостями.

Могилянка вдячна Фонду Випускників України за підтримку, а також кожному доброчинцю, хто перерахував внесок на проект.

Запрошуємо всіх до створення можливостей у Могилянці на сайті Фонду Випускників України!
http://alumnifund.org/uk/branches/ukma


Більше про підтримку і досягнення Фонду -на сторінці у Фб

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна