Родиною Володимира Полтавця засновано Poltavets Social Work Award

 

Відзнака Poltavets Social Work Award створена для підтримки діяльності Школи соціальної роботи імені Володимира Полтавця та залучення студентів до суспільно важливих справ, а також для визнання досягнень засновника Школи, видатного лікаря, вченого та педагога Володимира Полтавця.

Цього року відзнака буде спрямована на вирішення актуальних для суспільства питань: проблем ізоляції та віддаленої роботи. Взяти участь у конкурсі на здобуття Poltavets Social Work Award можуть усі студенти Школи соціальної роботи ім. В. Полтавця.

 

Родина прагне підтримати суспільно важливу справу, яку започаткував Володимир Полтавець.

 

Професор, доктор медичних наук Володимир Іванович Полтавець (1941-1999) був засновником та керівником Школи соціальної роботи НаУКМА. Він працював в Академії з 1993 року на посадах провеста, проректора з наукової роботи, голови Вченої ради, декана, завідувача кафедри «Школи соціальної роботи», котру він створив у 1994 році. Володимир Іванович реалізував численні міжнародні проєкти, редагував переклади книг та праць іноземних науковців, був кореспондентом-редактором Британського психіатричного журналу

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна