Обрано першу лавреату Студентського Стипендіального Фонду для дівчат в ІТ

Студентський Стипендіальний Фонд для дівчат в ІТ засновано випускницею НаУКМА Юлією Корман, метою  якого є мотивування студенток бакалаврських програм Факультету інформатики на досягнення високих показників у навчанні.

 

За умовами конкурсу його учасниками можуть бути студентки Факульттету інформатики другого року контрактної форми навчання, які матимуть найкращі показники у навчанні за попередній навчальний рік. За рішенням конкурсної комісії у складі засновниці Фонду, декана та представників факультету інформатики переможницею обрано студентку 2-го року навчання  бакалаврської програми "Комп'ютерні науки" Дар'ю Плахотну.  Протягом навчання на бакалавраті лауреатка фонду буде отримувати стипендію, якщо буде найкращою у навчанні та активною у науковій діальності. 

 

НаУКМА пишається своїми випускниками, які готові підтримати свою alma mater і допомагають наступним поколінням могилянців розкрити свій потенціал. Ми глибоко вдячні Юлії Корман за створення в НаУКМА Студентського Стипендійного Фонду для дівчат в ІТ.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна