• Наукові школи
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Грант ім. Богдана Сольчаника на участь у міжнародних конференціях в Кембриджі або Оксфорді

 

Якщо Ви – проактивний дослідник, який прагне до міжнародних стандартів якості освіти та гідного представлення України на світовій академічній арені, конференції Оксфорда та Кембриджа саме для Вас!

25 липня цього року, у День народження Богдана Сольчаника, Героя Небесної Сотні, Ви можете дізнатись усе про отримання іменного гранту Богдана Сольчаника для участі у конференціях Оксфордського і Кембриджського університетів.

Представники ГО “Родина Героїв Небесної Сотні”, ГО “Кембриджська спільнота України” та Коледжу Сент Едмунд Хол Оксфордського університету ще раз розкажуть про концепцію тревел-гранту, методи пошуку конференцій і процедуру відбору фіналістів.

Детальніше про грант можна почитати тут: http://bit.ly/2mdxjPw. Ви також можете надіслати свої запитання щодо гранту на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на Facebook сторінку Cambridge Society of Ukraine до 18:00 24 липня (понеділок), і ми дамо на них відповіді під час презентації наступного дня, 25 липня.

 Чекаємо на зустріч:

·      25 липня (вівторок);

·      в Українському кризовому медіа-центрі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2);

·      о 9:00.

 Приходьте до Українського кризового медіа-центру або долучайтесь онлайн (http://uacrisis.org/ua/stream)!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна