• Наукові школи
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Конкурс на здобуття Премії за кращі міжнародні публікації

Оголошено черговий Конкурс на здобуття Премії за міжнародні публікації (від НаУКМА та МБФВКМА).

 

На здобуття Премії висуваються наукові статті  співробітників НаУКМА, які були опубліковані не пізніш останніх двох років у наукових виданнях, що індексуються у наукометричних базах Web of Science Core Collection  та/або Scopus та мають високі наукометричні показники (імпакт-фактор, квартиль, цитування тощо).
 
Відповідно до положення висунення наукових праць на здобуття Премії здійснюється службою віце-президента з наукової роботи та інформатизації на підставі даних про публікації викладачів НаУКМА, які готує наукова бібліотека.
 
 
Перелік наукових публікацій співробітників НаУКМА можна переглянути на сайті наукової бібліотеки. (Див. розділи "перелік премійованих та їх публікації" за період  до червня 2019 р. та розділ "«Перелік претендентів на премії за публікації WoS/Scopus» (з червня 2019 р. дотепер).
 
 

NB: До Переліку включено тільки наступні типи документів:  стаття (Article), рецензія (Review), матеріали конференції (Conference Proceeding), книга (Book), розділ книги (Book chapter). У Перелік не включаються рецензії на книги (Book reviews), замітки (Note), листи (Letter). Також бібліотека не включатиме документи, які автоматично потрапляють у Scopus з Medline (MEDLINE sourced).Якщо Ваша публікація відсутня у Переліку – повідомте за телефоном +38(044)463-69-31 або напишіть  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Визначення переможців Конкурсу  відбудеться на засіданні Вченої ради в січні 2020 року.

 

Детальніше інформація тут.
 
 
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна