• Наукові школи
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Новий прийом заявок за Національною стипендіальною програмою Уряду Словацької Республіки для студентів, аспірантів, викладачів та дослідників

Оголошено новий прийом заявок на здобуття стипендій для навчання, проведення досліджень чи здійснення викладацької діяльності у Словаччині в літньому семестрі 2022/2023 академічного року та наступному академічному році в рамках Національної стипендіальної програми Словацької Республіки (NSP).

 

Національна стипендіальна програма Словацької Республіки була створена для підтримки мобільності іноземних студентів, аспірантів, викладачів і дослідників різною тривалістю під час їхнього навчання чи дослідницької роботи в провідних словацьких вищих навчальних закладах і дослідницьких центрах та імплементується і фінансується Міністерством освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки за адміністративної підтримки Словацького академічного інформаційного агентства «SAIA, п.о.».

 

Стипендії також призначені для студентів, докторантів та постдокторантів словацьких університетів та науково-дослідних організацій, які мають постійне місце проживання у Словаччині, для покриття витрат на навчання чи проведення дослідження у обраному закордонному університеті, зокрема дослідницькій організації.

 

Для аспірантів, викладачів та дослідників з-поза меж Словаччини тривалість програми може становити від 1 до 10 місяців. Стипендіати програми отримують фінансування та щомісячну стипендію у розмірі – 734 євро для аспірантів та викладачів/дослідників, які не мають ступеня Ph.D. та мають менше 4 років досвіду роботи, 980 євро для викладачів/дослідників, які мають ступінь Ph.D. та менше 10 років досвіду роботи та 1050 євро для викладачів/дослідників, які мають ступінь PhD та більше 10 років досвіду роботи. Окрім цього, всі стипендіати NSP стають офіційними стипендіатами Уряду Словацької Республіки.

 

Основна інформація про Національну стипендіальну програму знаходиться в інформаційному бюлетні. Більш детальна інформація міститься також за посиланням. У разі виникнення будь-яких запитань щодо NSP можна звертатися безпосередньо до адміністратора цієї програми для іноземних претендентів: Ондрей Арадски – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Кінцевий термін подачі заявок:

31 жовтня 2022 року – для літнього семестру поточного академічного року;

30 квітня 2023 року – для наступного академічного року.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна