• «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи

Презентація першого номеру нового наукового журналу Києво-Могилянської академії — «Empirio»

Поява цього міждисциплінарного видання — від ідеї створення до крапки на останній сторінці — продукт колективної роботи редакторів і авторів, коректорів і спеціалістів редакційно-видавничого відділу НаУКМА, рецензентів, технічних секретарів і наших наставників. Це — гідний результат, що з’явився завдяки сміливій ініціативі, підтримці однодумців, об’єднанню зусиль всіх зацікавлених у розвитку міждисциплінарного наукового знання на благо України та її відновлення після Перемоги!

 

Запрошуємо вас на презентацію «Empirio», що відбудеться в онлайн-форматі у четвер, 15 лютого 2024 р., о 16:30.

 

Покликання на Zoom-конференцію:

 

Наукове періодичне видання НаУКМА «Empirio» (Educational Management, Political science and International  RelatIOns) було створено ухвалою Вченої ради НаУКМА №17 від 5 жовтня 2023 р. Це — електронне видання відкритого доступу на Open Journal Systems у трьох галузях знань: 05 Соціальні та поведінкові науки (052 Політологія), 07 Управління та адміністрування (073 Менеджмент) і 29 Міжнародні відносини (291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії).

 

Журнал випускатиметься з періодичністю двічі на рік трьома мовами: українською, англійською та польською.

 

Фокус видання: Політичні інститути і процеси, міжнародні відносини та публічна дипломатія в умовах невизначеності. Кризові практики управління та освітній менеджмент.

 

Головна редакторка — Тетяна Нагорняк, д.політ.н., професорка, деканка Києво-Могилянської школи професійної та неперервної освіти.

 

Відповідальна секретарка — Ірина Зайченко, к.і.н., доцентка кафедри міждисциплінарної освіти Києво-Могилянської школи професійної та неперервної освіти.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна