privat

Факультет правничих наук

Студентська активність

Загальна інформація

Новини

Можливості навчання

Наукова робота

Партнери та міжнародна співпраця

Напрями наукових досліджень

Студентська активність

Наука — головне, але й інше теж важливо. На природничому факультеті діють студентські організації:
Екоклуб «Зелена хвиля» (www.ecoclub.kiev.ua) та Студентське біологічне товариство (www.sbt.ukma.kiev.ua).
Студенти факультету долучені також до діяльності інших могилянських організацій, таких як: Студентський кіноклуб, Клуб ЮНЕСКО, Клуб інтелектуальних ігор “Що? Де? Коли?”, Клуб спортивного туризму “Стрім”, Народна хорова капела “Почайна”, Студентська колегія.

У 2011 році до ФПрН була приєднана загальноуніверситетська кафедра фізичного виховання, діяльність якої спрямована на залучення студентів до систематичних занять фізичною культурою і спортом. Викладацький склад кафедри висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, серед яких кандидат наук, доцент, заслужений тренер України та три майстри спорту. Головне завдання фізичного виховання студентської молоді полягає у формуванні засад здорового способу життя та фізичного самовдосконалення. Функціонують 14 спортивних секцій (баскетбол, волейбол, настільний теніс, міні-футбол, легка атлетика, шахи, аеробіка, теніс, силова підготовка), відбір до яких проводиться на конкурсній основі. Щорічно проходить університетська спартакіада. Збірні команди НаУКМА беруть участь у районних, міських та всеукраїнських спортивних змаганнях, виборюючи призові місця.

Природничий факультет дає унікальні можливості для розвитку наукового та особистісного потенціалу. Хочете жити в гармонії з природою і навчати цьому інших? Зробіть свій вибір!

Майбутнє за наукою!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна