• «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи

Психосоціальна підтримка в умовах надзвичайних ситуацій: підхід резилієнс : навч.-метод. посіб. / [Н. Гусак, В. Чернобровкіна, В. Чернобровкін, А. Максименко, С. Богданов, О. Бойко ; за заг. ред. Н. Гусак] ; Нац. ун-т «Києво-Могилянська академія». – Київ

rezilense 1

rezilense 1

У навчально-методичному посібнику представлено основні підходи й стратегії роботи соціальних працівників та інших фахівців в умовах надзвичайних ситуацій.

Особливу увагу зосереджено на резилієнс, розглянуто основні принципи психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, а також різні форми інтервенцій залежно від впливу надзвичайних ситуацій на людину, родину і громаду.

 

Посібник містить робочий тематичний план, перелік рекомендованої літератури, опис змісту лекційних занять, рекомендованих форм роботи під час семінарських та практичних занять, питання для самоперевірки знань і глосарій.

 

Ця методична розробка призначена для викладачів вищих навчальних закладів, а також може бути корисною для студентів бакалаврських та магістерських програм «Соціальна робота», «Психологія» та інших спеціальностей.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна