Фонд випускників України підтримує Докторську школу НаУКМА

 

Осередок Фонду випускників України в Києво-Могилянській академії продовжує підтримувати стратегічний проект Могилянки - "Докторська школа ім. родини Юхименків. Цього разу Фонд профінансував поїздку молодої науковиці НаУКМА на закордонну конференцію.

Катерина Песоцька, аспірантка правничого факультету, презентувала результати свого дослідження “Правове регулювання внутрішньопартійної демократії: приклад двох позапарламентських партій в Україні” в Університеті Ноттінгем (Велика Британія) під час робочої сесії організованої Європейським консорціумом з політичних досліджень.

Дослідження присвячено проблемі внутрішньопартійної демократії в нових політичних партіях України, які не представлені у Верховній Раді України. Зокрема, вивчено механізми прийняття рішень щодо відбору лідерів партій та кандидатів до партійних списків та до одномандатних округів. У роботі також розглянуто можливість правового регулювання внутрішньопартійних процесів та напрацьовано ряд рекомендацій щодо цього питання.

"Для мене участь у робочій сесії стала безцінним досвідом. Це була чудова можливість ознайомитися з найновішими дослідженнями у сфері моїх наукових інтересів, познайомитися з дослідниками в галузі політичних партій та презентувати результати свого дослідження науковцям з 13 країн. Щиро вдячна Фонду, за підтримку!” Катерина Песоцька.

Також за підтримки осередку Фонду Випускників України Денис Зборошенко, аспірант правничого факультету НаУКМА, взяв участь у престижній конференції у Польщі (Варшава) "Systems of Protection of Human Rights in Europe and in Australia & Oceania", 24-25 квітня 2017 року*. Денис виступить з темою „Право народу на опір в системі захисту прав людини“.

Щиро дякуємо Доброчинцям Борису Даневичу, Василині Яворській, Богдану Присяжнюку та Любомиру Пелиху за їх внесок у розвиток Докторської школи НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна