Оголошено переможців конкурсу "Кращий викладач ФПрН" та "Кращий викладач кафедри англійської мови"

 

3 жовтня відбулося засідання конкурсної комісії з визначення кращого викладача Факультеру природничих наук та кращого викладача кафедри англійської мови. До конкурсної косімії увійшли засновник конкурсу випускник НаУКМА Тарас Лукачук. зав.кафедри англійської мови Мазін, заступник декана Факультету природничих наук Поліна Вакулюк, віце-президент з наукової роботи на інформатизації Тетяна Ярошенко та керівник відділу стратегічного розвитку Валерія Казадарова. 

 

Цього року на премію було номіновано 29 викладачів: 10 претендентів з факультету природничих наук та 19 – з кафедри англійської мови. У процесі визначення кращих викладачів було опитано 2701 студент. Саме студентське голосування є визначальним під час обрання переможців – 80% загального балу. Результати наукової та навчально-методичної діяльності – 20%.

 

Переможцями конкурсу у 2017/2018 навчальному році стала викладачка кафедри біології Кучменко Олена Борисівна та Піроженко Ірина Дмитрівна, котра вдруге визнана кращою викладачкою кафедри англійської мови.

 

 

Могилянська спільнота щиро вітає переможців та бажає творчих успіхів і натхнення.

 

Висловлюємо слова глибокої вдячності засновнику Тарасу Лукачуку за можливість для викладачів отримати визнання та матеріальну мотивацію продовжувати викладати якісно і надихати своїм прикладом інших!  

 

«Я вірю в те, що Могилянка будує ту Україну, в якій я хочу жити, - каже засновник премії, випускник факультету суспільних наук 1997 року Тарас Лукачук. – Академія справді розбудовує цю країну, тут дуже правильна атмосфера, це той світ, який ми повинні будувати. Викладачі – невід’ємна складова побудови цього світу. Для мене велика честь бути до цього причетним, робити малесенький вклад у розвиток Могилянки».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна