Визначено лауреатів дослідницьких грантів Фонду "Повір у себе"

 

Конкурс на отримання дослідницьких грантів від стратегічного партнера Могилянки – Благодійного Фонду «Повір у себе» започатковано у 2017 році з метою сприяння розкриттю дослідницького потенціалу викладачів НаУКМА, створення умов для їхнього професійного зростання та заохочення до наукових досліджень здібної молоді.

 

У категорії «професорський грант» максимальний бал від конкурсної комісії отримала завідувач кафедри математики, доктор ф.-м. наук, доцент Богдана Олійник, що представила на розгляд дослідницький проєкт «Симетричний аналіз діагональних границь дискретних структур».

 

Найвищу оцінку в категорії «Докторський грант» отримала Катерина Мальцева, доцент кафедри соціології, канд. філос. наук, PhD (University of Connecticut), випускниця НаУКМА (БП «Культура», 1997; МП «Культура», 1999; аспірантура «Філософська антропологія, філософія культури», 2002) за дослідження «Соціальні детермінанти здоров’я та кумулятивні ефекти соціальної нерівності у здоров’ї».

 

У категорії «Молодий дослідник» перше місце виборола старша викладачка кафедри соціології, магістр, випускниця НаУКМА (БП «Соціологія», 2005) Тетяна Костюченко за представлений проєкт дослідження «Мережі політичних еліт у Грузії, Литві, Угорщині та Україні», на який отримала піврічний грант.Друге місце посіла канд. х. наук, старша викладачка кафедри хімії Ірина Колесник. Вона буде працювати над проєктом «Новітні полімерні системи доставки лікарських засобів», що має на меті одержання чутливих систем доставки ліків (гідрогелів, полімерних плівок, полімерних міцел) та встановлення закономірностей цілеспрямованого регулювання вивільнення лікарських засобів із даних систем.

 

НаУКМА глибоко вдячний засновникам Благодійному фонду "Повір у себе" Ірині та Віктору Іванчикам за багаторічну співпрацю і підтримку розвитку університету.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна