Стипендії імені Мирослава Осадчука отримали п'ятеро студентів бакалаврату

 

Цьогорічними лауреатами Стипендії імені Мирослава Осадчука стали студентки 1  р.н.  Ірина Сеник (БП "Політологія"), Тетяна Шендера (БП «Фінанси, банківська справа та страхування», Катерина Кіщинська – (БП «Філологія /Германські мови та літератури»), Маргарита Гурова (БП «Комп'ютерні науки»).

Лауреати іменної стипендії Осадчука отримають фінансування до 50% від вартості кожного року навчання за контрактом, але сумарно за всі роки – не більше $2 000 стипендії.  

Конкурс на отримання стипендії на контрактну форму навчання цього року проходить вдруге. Ідея заснування іменних стипендій належала самому Мирославу Осадчуку. Пан Мирослав народився в Україні в 1923 році, ал,е коли йому було 13 років, його родина емігрувала до Канади. Він завжди пам’ятав і дуже переживав за долю України, тому вирішив спрямувати частину свого статку на розвиток української студентської молоді. Мирослав помер у 2016 році на 93 році життя, і відповідно до його заповіту заснували стипендії для студентів НаУКМА та УКУ. Конкурс організовує Асоціація випускників НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна