Об'єднаний Викладацький Стипендіальний фонд відзначив редколегії наукових видань Могилянки

 

Рішенням Конкурсної Комісії Об'єднаного Викладацького Стипендіального Фонду від 17 червня 2020 року відзначено членів редколегій 1одинадцяти журналів НаУКМА, а також співробітників університету, які допомагають їх видавати. 

Конкурсна комісія вирішила підтримати 10 (з наших 18 журналів), що вчасно виконали вимоги та подали клопотання на входження до Переліку фахових видань МОН (один категорії А - англомовний журнал Kyiv-Mohyla Humanities Journal, дев`ять - категорії Б), а також підтримати ще один англомовний журнал - Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal.

 

Могилянська спільнота  щиро вдячна усім, хто долучився і долучається до наповнення Об’єднаного Викладацького Стипендійного фонду та підтримує розвиток науки та освіти в НаУКМА.

Особлива подяка родині Вікторії Гуменюк і Сергія Сегеди та  Київському офісу Baker McKenzie за постійну благодійну допомогу у реалізації проекту "Наукові рецензовані англомовні видання НаУКМА",а саме видань Kyiv-Mohyla Humanities Journal та Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна