Благодійний фонд "Повір у себе" продовжує підтримувати студентів із сільської місцевості

 

Стипендія від Благодійного Фонду «Повір у себе» дозволяє отримати фінансову допомогу студентам-першокурсникам із сільської місцевості. Стипендіатами 2020-2021 навчального року стали: Гереш Юлія (ФПвН-1) Денисюк Іоанна (ФЕН-1) Лозовик Назарій (ФПрН-1) Овдієнко Олександра (ФЕН-1) Побережний Віталій (ФГН-1) Редько Віталій (ФПрН-1) Харсун Дарія (ФПвН-1) Чемко Юлія (ФЕН-1) Юревич Соломія (ФГН-1) Антонюк Іван (ФГН-2) Бернадська Ангеліна (ФГН-2) Венц Катерина (ФСНСТ-2) Волошина Ілона (ФСНСТ-4) Желєзняк Алла (ФПрН-4) Зіневич Олеся (ФПвН-4) Капустян Юлія (ФГН-3) Квасній Ярина (ФГН-3) Микуляк Ярослав (ФЕН-3) Орліогло Софія (ФГН-4) Палій Лідія (ФПвН-3) Ростовська Катерина (ФСНСТ-2) Янковська Варвара (ФПвН).

Передбачається фінансова підтримка стипендіатів у розмірі 1100 грн. щомісячно та кошти на  оплату за проживання в гуртожитку НаУКМА.

З 2017 року Благодійний Фонд «Повір у себе» надає стипендії для студентів, що вступають до НаУКМА із сільської місцевості, також фондує у НаУКМА програму дослідницьких грантів для викладачів, стипендіальну програму для талановитих студентів Академії. Засновниками Фонду є подружжя Ірини та Віктора Іванчик.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна