Випускниця Могилянки заснувала Стипендійний фонд імені Сергія Рябова

 

З кожним роком збільшується кількість випускників НаУКМА, котрі підтримують свою alma mater і активно беруть участь у її розбудові. Під час Благодійного вечора у листопаді 2019 року троє випускників Києво-Могилянської Академії оголосили про створення Іменних фондів на честь викладачів та друзів НаУКМА, які відійшли у вічність. Серед них Дарина Краснолуцька, випускниця 2002 року, яка заснувала Стипендійний фонд в память Сергія Рябова - викладача кафедри політології, лекції якого із захопленням слухали усі студенти.

Студентський Стипендійний фонд імені Сергія Рябова створено з метою заохочення діяльності студентів спеціальності "Політологія", мотивованих на досягнення високих показників у навчальній та науковій діяльності. 

Для визначення лауреатів Фонду Інститутом громадянської освіти, який заснував Сергія Рябов, було проведено конкурс для студентів бакалаврської програми "Політологія". У конкурсі зголосилися взяти участь сім студентів цієї програми, які представили на розгляд конкурсній свої дослідження. Рішенням конкурсної комісії лавреатками Фонду імені Сергія Рябова стали Дарія Сингаєвська, студентка 3 курсу бакалаврської програми «Політологія» та Рижак Катерина, студентка 4 курсу бакалаврської програми «Політологія». 

 

Викладачі та співробітники НаУКМА глибоко вдячні випускникам, котрі створюють Стипендійні фонди щоби увічнити пам'ять про викладачів, які були активними творцями відродженої Могилянки. Ми пишаємося нашими випускниками!

Рябов Сергій Геннадійович, професор, доктор філософських наук, викладав в НаУКМА на кафедрі політології. Помер 16 квітня 2008 року від онкології. Заснував в НаУКМА Центр «Інститут громадянської освіти».  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна