За постійної підтримки родини випускників НаУКМА вийшов черговий номер видання Kyiv-Mohyla Humanities Journal

 

Тема цьогорічного випуску Kyiv-Mohyla Humanities Journal означена як «Ukrainian Humanities Studies in the 21st Century». Це вже сьомий випуск видання, започаткованого у 2014 році за благодійної підтримки родини Вікторії Гуменюк та Сергія Сегеди.

Kyiv-Mohyla Humanities Journal - перший англомовний журнал з гуманітаристики в Україні, котрий презентує міжнародній спільноті доробок українських вчених з історії, літератури, філософії та культури, з публікаціями якого можна ознайомитися на усіх континентах. Видання має міжнародний склад конкурсної комісії, куди входять знані науковці з афіляціями у найповажніших університетах світу, що забезпечує високий рівень якості публікацій. Часопис індексується у відомих наукометричних базах даних, зокрема Web of Sciences Core Collection. Вже подана заявка на реєстрацію у базах Scopus– очікується відповідь Кількість цитувань розміщених у виданні досліджень збільшується з кожним роком.

Ми глибоко вдячні родини Вікторії Гуменюк та Сергія Сегеди за надану можливість реалізувати цей проєкт і поширити доробок наших науковців з гуманітарних наук на світову академічну спільноту.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна