Визначено переможця конкурсу Іменного фонду компанії EY

 

Іменний фонд компанії EY започаткований в НаУКМА у 2008 році на основі ендавменту. Метою його створення є сприяння науковій діяльності університету і відзначення викладачів Факультету економічних наук НаУКМА за активну наукову роботу.

 

Подаватися на відзнаку можуть викладачі, які працюють в Могилянці не менше семи років, курують наукові роботи студентів та аспірантів, мають наукові публікації та навчально-методичні праці.

 

Bugrova

За результатами проведеного на початку навчального року конкурсу Іменного фонду компанії EY переможницею  визначено кандидатку економічних наук, доцентку кафедри економічної теорії Бугрову Олену Олександрівну.  

 

«Щиро вдячна засновнику конкурсу компанії EY за багаторічну підтримку викладачів факультету економічних наук НаУКМА! Робота зі студентами потребує постійного удосконалення лекційного і практичного матеріалу відповідно до сучасних запитів та найкращих практик. Це вимагає від викладача обізнаності щодо новітніх освітніх концепцій, проведення ґрунтовних наукових досліджень, опанування інноваційних методів викладання тощо. Тому ця відзнака для професорсько-викладацького складу надає додаткову мотивацію та визнання досягнень освітньо-наукової діяльності.»

 

Фінансовим оператором коштів Іменного фонду компанії EY є Міжнародний Благодійний Фонд відродження Києво-Могилянської Академії.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна