Юридична компанія Arzinger продовжує підтримувати кращих студентів Факультету правничих наук

 

З 2019 року юридична компанія Arzinger надає студентам Факультету правничих наук стипендії  для підтримки першокурсника/ці НаУКМА на бакалаврську програму “Право”, що має один з найвищих конкурсних балів серед вступників, та для найкращого студента-правника, який бере активну участь у moot-courts, наукових конференція, має наукові публікації. Стипендїї засновано під час Благодійного вечора у 2018 році керуючим партнером юридичної компанії Arzinger Тімуром Бондарєвим. 

 

Arshynnikova 

Відбір кандидатів для участі у конкурсі відбуватиметься у 2 тури: конкурс за результатами заявок та співбесіда з представниками компанії Arzinger. Цьогоріч першою лавреаткою конкурсу стала  студентка 1-го року навчання БП «Право» Марія Аршиннікова. Диплом лавреата конкурсу урочисто вручив на святкуванні Дня Факультету правничих наук декан факультету Володимир Венгер.

 

Могилянська спільнота глибоко вдячна нашим партнерам юридичній компанії Arzinger за багаторічну плідну співпрацю. Така підтримка дозволяє нашій молоді розкрити весь свій потенціал і досягти найкращих результатів в академічній і громадській діяльності.  

 

Фінансовим оператором коштів від Іменного фонду юридичної компанії Arzinger є Міжнародний Благодійний Фонд відродження Києво-Могилянської Академії.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна