Оголошено переможців конкурсу на відзнаку "Кращий викладач кафедри англійської мови" та "Кращий викладач Факультету природничих наук"

 

Конкурс засновано випускником НаУКМА Тарасом Лукачуком у 2016 році з метою підтримки високої якості викладання в НаУКМА, стимулювання підвищення рівня наукової та професійної кваліфікації викладачів, а також публічне визнання найкращих викладачів факультету природничих наук та кафедри англійської мови.

 

Переможці визначаються за результатами опитування студентів та рейтингу наукової діяльності викладача за попередній рік.

 

Цьогоріч на конкурс студентами та співробітниками університету було номіновано вісім викладачів кафедри англійської мови та шістнадцять викладачів факультету.

 

Лавреатами цьогорічного конкурсу на відзнаку "Кращий викладач кафедри англійської  мови" та "Кращий викладач  Факультету природничих наук"  стали кандидат наук з державного управління, доцент кафедри англійської мови Нестеренко Людмила Олексіївна та доктор економічних наук, професор кафедри екології Хлобистов Євген Володимирович.

 

Переможці конкурсу глибоко вдячні засновнику конкурсу Тарасу Лукачуку за підтримку та стимулювання професійного потенціалу викладачів Академії.

 

NesterenkoL

«Щиро вдячна засновнику відзнаки "Кращий викладач кафедри англійської мови" Тарасу Лукачуку за можливість стати учасницею конкурсу. Здобуття даної відзнаки є надзвичайно важливим особисто для мене, оскільки, на мою думку, даний конкурс виступає одним із надійних способів отримання об’єктивного зворотнього зв’язку від наших студентів, які таким чином «діляться» своїм безпосереднім баченням щодо якості викладання англійської мови в стінах Могилянки. В подальшому, даний зворотній зв’язок безперечно дозволяє краще усвідомлювати наступні кроки щодо удосконалення власного професійного потенціалу, швидше знаходити нові форми та методи викладання англійської мови за професійним спрямуванням та чіткіше відчувати в якому напрямку відбувається реалізація творчого професійного пошуку».

 

KhlobystovY«Цього року я отримав премію «Кращий викладач року», засновану Тарасом Лукачуком. Це видатна і яскрава подія, яка стане для мене стимулом для подальшого вдосконалення викладацької та наукової діяльності. Зокрема, нині я беру участь в Конференції Організації Об’єднаних Націй зі зміни клімату 2023 року, буду виступати з доповіддю про екологічні загрози і небезпеки для окупованих територій України. Матеріальну частину премії я розподілив між заходами з підвищення ефективності експертної діяльності для деокупації та реінтеграції територій України і, зокрема, Криму, та матеріальної допомогою воїнам ЗСУ, які уможливлюють відновлення територіальної цілісності нашої держави. Хочу висловити щиру подяку засновнику цієї премії Тарасу Лукачуку за його патріотичну і корисну справу. Разом – до Перемоги!»

 

Фінансовим оператором конкурсу є Києво-Могилянська Фундація в Україні.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна