Визначено лавреаток Іменного фонду ПАТ "Райффайзен Банк Аваль"

 

23 жовтня відбувся конкурс на отримання відзнаки ім. Вадима Гетьмана, заснованої АТ «Райффайзен Банк Аваль» в НаУКМА у 2006 році.

 

Цією відзнакою винагороджуються найкращі студенти Факультету економічних наук, котрі мають високий навчальний рейтинг та досягнення у науковій роботі.

 

Цьогоріч у конкурсі від  Іменного фонду «Райффайзен Банк Аваль» перемогу розділили студентка 3-го року навчання бакалаврської програми «Маркетинг» Надія-Іванна Гретчак та студентка 4-го року навчання бакалаврської програми «Економіка» Анна Новікова.

 

Переможниці щиро вдячні засновникам відзнаки ім. Вадима Гетьмана за сприяння їх розвитку. 

Hretchak

 

 

 

 "Я сприймаю цю важливу нагороду як визнання моїх перших досягнень у науковій сфері та мотивацію працювати надалі для української дослідницької спільноти. Я вважаю, що благодійники, як Ви, здатні надихнути студентів на великі та малі досягнення в науці та підштовхнути їх до старанного здобування знань. Дякую за Ваш внесок у розвиток інтелектуального майбутнього України!"

 

 

 

 

Novikova

 

"Хочу висловити подяку донору "Райффайзен банку" за можливість участі в іменному конкурсі Вадима Гетьмана. Для мене перемога є важливим заохоченням особистих досягнень у навчанні, адже протягом трьох з половиною років я сумлінно працюю у якості студента на контрактній формі, бо прагну стати видатним економістом та учасником відбудови України. Також варто відзначити, що такі конкурси є інвестицією у майбутнє країни, адже мотивація до здобування високих успіхів у навчанні сприяє поширенню культу знань. Емпіричні дослідження показують, що держави з високим індексом людського розвитку мають значні темпи економічного зростання, бо студенти сьогодні – це кваліфіковані фахівці завтра, тому для забезпечення процвітання України у довгостроковому періоді необхідно вкладати кошти в освіту та заохочувати населення у цьому."

 

 

Іменний фонд "Райффайзен Банку Аваль" діє на основі ендавменту. Фінансовим оператором коштів є Міжнародний благодійний Фонд відродження Києво-Могилянської Академії.

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна