Названо імена переможців конкурсу "Зірка ФЕН"

 

Наприкінці жовтня відбувся конкурс на здобуття щорічної відзнаки «Зірка факультету» серед студентів бакалаврських програм Факультету економічних наук, які мають високий навчальний рейтинг, мають наукові досягнення і активно беруть участь громадських та суспільних заходах. Конкурс проводиться щорічно з 2003 року за підтримки Іменного Фонду Михайла Ковальського і Дарії Мисак-Ковальської (Канада). Імена переможців традиційно оголошуються на Дні факультету економічних наук.

Цьогоріч перемогу розділили студент 3-го року навчання бакалаврської програми "Маркетинг" Володимир Систренський та студент 4-го року навчання бакалаврської програми "Економіка" Олексій Гнилоскуренко. 

Переможці щиро вдячні Фонду Михайла Ковальського і Дарії Мисак-Ковальської та Канадській Фундації Українських студій за підтримку:

 

Systrenskyj

"Я хотів би щиро подякувати за надану мені честь стати лауреатом премії "Зірка ФЕН". Ця відзнака має для мене надзвичайно велике значення, оскільки вона підтверджує, що мої зусилля та відданість вивченню економічних наук, а також вклад у розбудову НаУКМА, були визнані і високо оцінені Вами.

Для мене було важливо виграти цю нагороду, оскільки вона є визнанням моїх досягнень і стимулом для подальшого розвитку в сферах маркетингу та економіки. Вона також надихає мене продовжувати дослідження та внесок у розвиток економічних наук в Україні.

Я глибоко переконаний, що майбутній економічний успіх України буде будуватися на основі знань, інновацій та прагнення до покращення. Спонсорство та підтримка таких ініціатив є надзвичайно важливими для студентів і дослідників, які працюють над розвитком економіки нашої країни та постійним самовдосконаланням. Ваша допомога дозволяє нам розширювати горизонти знань та реалізовувати свій потенціал."

 

Hnyloskurenko

 

 

"Від усього серця вдячний за можливість отримати таку відзнаку - для мене це було визнанням того, що моя волонтерська та активна соціальна діяльність в Могилянці була не просто так. Так само, за допомогою грошової винагороди, отриманої разом з відзнакою, яку я майже в повному обсязі задонатив, нам вдалося закрити збір на дрони для 1 ОБМП, які боронять нашу державу". 

 

 

 

 

 

Уся академічна громада  пишається багаторічною співпрацею з Фондом Михайла Ковальського і Дарії Мисак-Ковальської та Канадською Фундацією Українських студій. Протягом багатьох років вони підтримують студентів НаУКМА через надання стипендії кращим студентам та допомогу незаможнім студентам, а також сприяють науковій діяльності університету шляхом часкового фінансування наукових конференцій та відряджень. 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна