privat

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 4446

Факультет правничих наук

Вебінари з математики для підготовки до ЗНО від Могилянки

Шановні абітурієнти!

НаУКМА пропонує Вам взяти участь в проекті “Математика — рівні можливості”: серії  безкоштовних вебінарів для підготовки до ЗНО з математики для учнів 11 класів.

Розробник та координатор проекту – канд.фіз.-мат.наук,  старший викладач кафедри математики Національного університету “Києво-Могилянська академія” Братик Михайло Васильович.

Курс вебінарів має на меті допомогти Вам успішно підготуватися до ЗНО з математики разом з висококваліфікованими  викладачами НаУКМА та зекономити при цьому на репетиторах.

Необхідне тільки одне – мотивація та бажання вчитися. Онлайн-групи сформовано з учнів з приблизно однаковим рівнем знань, визначеним за допомогою початкового онлайн-тесту.

Домашні завдання у формі онлайн-тесту допоможуть з’ясувати, наскільки успішно засвоєно матеріал, а розгляд типових помилок на початку кожного вебінару допоможе заповнити прогалини, що залишилися. Увагу буде приділено не тільки вмінню розв’язувати завдання, але найтиповішим помилкам, яких найчастіше допускають абітурієнти.

Запис вебінару буде доступним у вільному доступі, тому завжди можна буде проглянути його ще раз.

Де б ти не жив – у тебе є рівні з усіма можливості доступу до якісної підготовки!

Курс складається з 20 вебінарів, які відбуваються щотижня, починаючи з 27 листопада 2017 р. Після вебінару кожний учасник може виконати домашнє завдання у вигляді онлайн-тесту. Кожне заняття буде розпочинається з розгляду найтиповіших помилок завдань попереднього тижня.

Загалом сформовано 3 групи до 25 слухачів за таким розкладом початку вебінарів для кожної групи (за винятком шкільних канікул):

  • Група 1: понеділок 19:30 (початковий рівень)
  • Група 2: середа 19:30 (середній рівень)
  • Група 3: п’ятниця 19:30 (високий рівень)

Зареєструватися на вебінари відповідно до свого рівня та обставин можна за посиланням:

http://webinar.ua/catalog/naukmawebinars

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна