Недоля Анатолій Васильович

кандидат фізико-математичних наук, доцент

 

Nedolya

Контакти

телефон 066-874-70-80

е-пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Автобіографія

Народився в місті Умань, Черкаської області у 1963 році. Середню освіту здобув в Уманській середній школі No 4.

 

У 1985 році закінчив фізичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка з дипломом: Фізик. Кріогенне матеріалознавство. Викладач.

 

Після закінчення у 1985 - 1988 та 1990 - 1991 роках працював інженером в Інституті металофізики ім. Г.В. Курдюмова НАН України.

 

З 1988 до 1990 проходив строкову службу офіцером в армії.

 

З 1991 до 2002 років працював на різних посадах (науковий співробітник, асистент, старший викладач, інженер І категорії) в Запорізькому національному університеті. Також працював у період до 2006 року у Посольстві США в м. Києві.

 

З 2006 до 2019 року працював на посаді доцента кафедри прикладної фізики і наноматеріалів Запорізького національного університету. Зараз безробітний.

 

У травні 1996 року захистив дисертацію «Вплив термічних чинників на формування та старіння вуглецевого γ-твердого розчину у сплавах на залізній основі» за спеціальністю 01.04.13 – фізика металів, кандидат фізико-математичних наук, доцент з 2010 року.

 

Співавтор більше ніж 90 наукових публікацій, серед яких є чотири навчальних посібники, два патенти, 18 публікацій присутні в науково-метричних базах Scopus та Web of Science, індекс Гірша 2.

 

Маю досвід виконання міжнародних грантів (фонд Євразія, фонд Сороса) у період з 1996 до 1997 років, пов’язаних з розвитком інтернету в Запорізькому національному університеті.

 

Учасник міжнародних наукових конференцій в Австрії, Нідерландах, Польщі, Італії, Франції.

 

Член Українського фізичного товариства. Член Польського синхротронного товариства.

 

Дружина директор видавництва, підприємець. Син студент, програміст.

 

iconАвтобіографія

 

Програма

Шановні викладачі, співробітники та студенти!

 

Національний університет «Києво-Могилянська академія» - це перш за все колектив та його студенти та аспіранти і лише потім це заклад вищої світи, юридична адреса, печатка, установчі документи та керівництво. Саме від вас і вашої плідної праці залежить його функціонування та процвітання. Саме ваша повсякденна робота, навчання, наукові дослідження, винаходи, творча, спортивна, культурна та інші види діяльності створюють та примножують авторитет Могилянки як провідного університету України. Саме ваші наукові ідеї, пропозиції, громадська і творча активність та повсякденна рутинна робота, складне навчання відіграють визначальну роль у подальшому розвитку університету. Саме ви і є команда Могилянки. У ці складні часи потрібно постійно удосконалювати підходи та систему підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії, покращувати систему управління, бути повноправним учасником міжнародної системи підготовки кадрів, долучатися до наукових колаборацій, працювати на єдиний результат – розвиток і процвітання Могилянки.

 

Для цього потрібно розвивати внутрішню автономію університету, удосконалювати систему управління, здійснювати модернізацію наукового та навчального обладнання, розширювати систему підготовки та надання освітніх послуг, спрямовувати зусилля на підвищення наукового рейтингу університету.

 

Моя програма базується на прагматизмі в умовах обмежених ресурсів.

 

iconПрограма

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна