Названо переможця конкурсу Фонду імені Ростислава Сліпецького

Вперше на Факультеті інформатики відбувся конкурс на кращого штатного не науково-педагогічного працівника, засновником якого став Стипендійний фонд імені Ростислава Сліпецького.

 

Фонд створено на вшанування світлої пам'яті випускника НаУКМА Ростислава Сліпецького. Фонд заснувала родина Ростислава Сліпецького, його діяльність спрямована на розвиток кадрового складу Факультету інформатики, який був рідним для Ростислава.

 

Переможцем конкурсу має бути авторитетна особа, яка користується повагою у студентів і працівників Факультету інформатики, має високий рівень професійної та комунікаційної культури, допомагає студентам та колегам – викладачам, працівникам, у навчальному процесі, прищеплює любов до фаху та виховує почуття відповідальності, всіляко сприяє діяльності факультету.

 

Цьогоріч відзнаку «Найкращий штатний не науково педагогічний працівник Факультету інформатики НаУКМА» отримала провідний спеціаліст Факультету інформатики Валентина Петрівна Конюшенко. Ім'я переможниці було оголошенно на церемонії святкування Дня факультету інформатики 27 травня. 

 

НаУКМА щиро вдячні засновникам Стипендійного фонду імені Ростислава Сліпецького за підтримку і сприяння розвитку Факультету інформатики.

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна