Обрано стипендіата Фонду імені Євгена Олефіренка

 

Минулого року з ініціативи кафедри історії в університеті було засновано Меморіальний стипендію імені Євгена Олефіренка – випускника НаУКМА, який загинув у липні 2022 року під Бахмутом, захищаючи незалежність нашої держави.

 

На конкурс зі здобуття Стипендії ім. Євгена Олефіренка надійшло на розгляд конкурсної комісії три заяви від вступників на магістерську програму «Історія» за контрактною формою навчання. Переможцем цьогорічного конкурсу став Владислав Федюк, студент 1-го року навчання на магістерській програмі «Історія».  Також продовжено підтримку стипендіатів минулого року Кирила Ковальчука і Дмитра Савченка, які нині навчаються на 2-му курсі магістерської програми «Історія».  

 

Могилянська спільнота уклінно вдячна усім жертводавцям, які долучаються до заснованої в НаУКМА Меморіальної стипендії імені Євгена Олефіренка. 

 

Пожертви, що надходять від благодійників на вшанування пам’яті Євгена, спрямовуються у Стипендійний фонд імені Євгена Олефіренка, який генеруватиме стипендії для майбутніх поколінь студентів Києво-Могилянської Академії. 

 

Зробити внесок для увічнення пам’яті Героя через стипендії його імені можна за такими банківськими реквізитами: 

Міжнародний Благодійний Фонд відродження Києво-Могилянської Академії

П/р UA823052990000026009045024658

Реєстраційний номер отримувача: ЄДРПОУ 20072119

АТ КБ «Приватбанк», ЄДРПОУ 14360570

Призначення платежу: Благодійний внесок у Стипендійний фонд імені Є.Олефіренка

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна