Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Нові можливості для досліджень

Дата публікації: 13.05.2005, 17:12

Міжнародна консалтингова та дослідницька організація DHI Water & Environment (Данія) безкоштовно надала НаУКМА ліцензію на використання в освітніх цілях комп'ютерної програми MOUSE

Нові можливості для досліджень на Факультеті природничих наук

Міжнародна незалежна консалтингова та дослідницька організація  DHI Water & Environment (Данія) безкоштовно надала Національному університету Києво-Могилянська Академія ліцензію на використання у освітніх цілях комп'ютерної програми MOUSE вартістю Є 18,400.00.

Підписання угоди НаУКМА з фірмою DHI Water & Environment ініціювала студентка 4 р.н. кафедри екології Ірина Головко, яка виконала кваліфікаційну бакалаврську роботу "Моделювання поверхневого стоку урбанізованих територій" під керівництвом старшого викладача і випускника кафедри екології Олега Картавцева.

MOUSE - потужна комплексна програма для аналізу та моделювання поверхневого стоку, водних потоків у відкритих каналах та трубах, стану міських дренажних та каналізаційних систем, а також якості води. Програма дозволяє швидко проводити симуляцію та отримувати графічне зображення.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна