Шановні могилянці – студенти і випускники, викладачі та співробітники!

 

Могилянська спільнота неодноразово доводила, що у часи тяжких випробувань ми готові стати на захист і допомогу як своїй країні, так і кожному з нас! 

 

Цю сторінку створено з метою інформування про могилянців, які самі або члени  їхніх родин опинились у кризовій життєвій ситуації, пов’язаній із критичним станом здоров'я, і потребують допомоги. Кожен із нас, має бути впевненим, що може звернутися до могилянців по допомогу –   фінансову, організаційну, психологічну –  не залишаючись один на один з бідою. І кожен із нас може реалізувати своє бажання допомогти, підтримати, надихнути.


Сьогодні допомога потрібна:

 

Таміру Харченку

Kharchenko Tamir 2022 12 26

студенту ФЕН, БП «Економіка», 3  курс

 

Наприкінці 10го класу у Таміра виявили гіпофізальну пухлину мозку. Була проведена операції, реабілітація пройшла успішно, хвороба відступила. Відтоді Тамір пожиттєво має приймати багато гормональних та допоміжних препаратів для підтримки якості життя та щомісячні обстеження.

 

У листопаді 2022 року хвороба повернулася і все стало в рази гірше. Зробили першу операцію, місяць відновлювався. Тамір і його родина дуже дякують всім могилянцям, хто вже відгукнувся на прохання про допомогу у листопаді. Кошти покрили витрати на першу операцію та частково на перебування в реанімації.

Попереду ще одна операція. Необхідні кошти: на операцію – 50 тис. грн, перебування в реанімації – ліки на 3 тис.грн на добу (орієнтовно 15-30 тис.), підтримка під час реабілітації та подальшого життя.

Сподіваємося, що все налагодиться і Тамір знову зможе повернутися в ряди могилянців, до навчання та до активного життя. Давайте допоможемо йому в цьому.

 

Картки для допомоги у ПриватБанку:

Тамір Харченко – 4149499143380150

Тетяна Харченко, мама Таміра – 4149439016648424

 

Детальніше...

Олександру Костюку

Kostyuk O 1

лейтенанту, командиру взводу ЗСУ, могилянцю. Олександр очолює Інформаційно-обчислювальний центр НаУКМА і є випускником Києво-Могилянської бізнес школи (ExecutiveMBA-25).

 

З перших днів повномасштабного вторгнення Олександр боронить нашу країну. 24 лютого він вже був у лавах ТРО Києва, захищав Ірпінь, пізніше воював на Харківщині. У грудні 2022 р. під Бахмутом підірвався на міні, отримав тяжке поранення. Ампутовано праву ступню, лікарі намагають врятувати ліву ногу.

 

«Зараз я в Київському госпіталі, з ампутованою ступнею. Операції стали для мене щоденними процедурами, а знеболювальне потрібне як вода. Починається довгий процес реабілітації. Повноцінний марафон. Я вірю, що зможу повернутися і планую надалі продовжити боротьбу в лавах збройних сил. Слава Богу, сучасні технології лікування це дозволяють…»

 

Безмежно вдячні Олександру за службу і захист! Дякуємо за приклад патріотизму і мужності! Підтримуємо його впевненість та рішучість успішно пройти лікування!  

Моральна та матеріальна підтримка могилянців дуже важливі: 

fb: OleksandrKostyuk

 

Фінансову допомогу на реабілітацію та протезування можна направляти на рахунки:

Монобанк:   https://send.monobank.ua/jar/6NMJ4yzWEC

ПриватБанк:  5168752016654488

 

Детальніше...

Андріані Сусак

susak andriana

випускниці  МП «Публічне управління та адміністрування» 2020 року, одній з перших стипендіаток Програми ім. Богдана Радченка для ветеранів АТО/ООС в НаУКМА.

Андріана – військовослужбовиця, сержантка з позивним «Малиш», штурмовичка, Народна Героїня України, кавалерка ордену «За мужність» ІІІ ст., лідерка Жіночого ветеранського руху, Національна консультантка ООН з питань гендерної рівності при Міністерстві у справах ветеранів…

 

На початку грудня 2022 під Херсоном отримала множинні тяжкі поранення - підірвалася в легковій машині на міні. Зараз у шпиталі в Одесі. Її прооперували, попереду ще кілька операцій. З нею найкращі лікарі, в лікарні все є: обладнання, ліки. Надалі – довжелезний шлях лікування й реабілітації.

 

Андріана не здається, вона сама абсолютно неймовірний боєць і готова боротись не лише за себе, а знову за всю Україну. Сподіваємося на її успішне лікування, бажаємо швидшого одужання й повного відновлення.  Підтримати фінансово можна через рахунки сестри Лесі:

Моно: 5375411507415201

Приват: 4149439313328001

PayPal: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Facebook: Andriana Susak

 

Детальніше...

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна