Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Новини від президента НаУКМА

Дата публікації: 05.02.2009, 17:33

Підписано угоду про співпрацю з Барселонським автономним університетом

Під час візиту 1-4 лютого до Барселонського автономного університету (Universitat Autonoma de Barcelona, Іспанія) президента НаУКМА Квіта С.М. та директора Могилянської школи журналістики Федченка Є.М., було укладено угоду про співпрацю між обома університетами. Згідно із угодою, будь-який докторант Докторської школи НаУКМА може одержати поруч з могилянським дипломом, ще й диплом PhD Барселонського автономного університету. Це другий західноєвропейський університет (після Маастріхтського, Нідерланди), який власним дипломом підтвердив рівень Докторської школи НаУКМА.

Першими до Барселони поїдуть для наукової роботи в рамках міжнародних дослідницьких груп докторанти PhD-програми з масових комунікацій. 3 лютого у Барселонському автономному університеті відбувся семінар, присвячений медіа системам України, Іспанії та Туреччини перехідного періоду – від тоталітаризму/авторитаризму до демократії. Квіт С.М. та Федченко Є.М. представили специфіку розвитку українських медій з кінця 1980-х рр. до сьогодення.
Докторська (PhD) програма з масових комунікацій Могилянської школи журналістики є спільним проектом НаУКМА та Фонду Ріната Ахметова „Розвиток України”.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна