Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

V Конкурс ерудитів — знавців права

Дата публікації: 19.03.2009, 13:18

18 березня у НаУКМА відбулися змагання майбутніх правників - студентів факультету правничих наук НаУКМА та Академії адвокатури України

18 березня на факультеті правничих наук НаУКМА успішно пройшов V Конкурс ЕРУДИТІВ — ЗНАВЦІВ ПРАВА, організований Центром інноваційних методик правничої освіти.  9 команд майбутніх правників (8 з НаУКМА, 1 з Академії адвокатури України)  змагались за звання найкращих знавців фахової юридичної термінології та права в його різноманітних галузях, історії вітчизняної та світової юриспруденції у фактах та іменах. Цей конкурс традиційно поєднує інтелектуальне випробування у 2 етапи («Термінологічна розминка» і «Юридичний марафон») та різноманітні креативні форми презентацій команд із притаманними могилянському студентству винаходами, жартами, спогадами учасників попередніх конкурсів (починаючи з 2001 року).

За загальними підсумками переможцями конкурсу 2009 визначено такі команди:
1 місце
— команда LEGISPERITI, студенти НаУКМА, 2 р.н.
Анастасія Штанєва (капітан), Вадим Медведєв, Юрій Колос, Софія Ковальчук, Ігор Семак, Оксана Солодова, Броніслав Тоцький, Юлія Воробцова
2 місце — команда «ЛИХОДІЇ», студенти НаУКМА, 2 р.н.
Тарас Варава (капітан),  Катерина Бабич, Анастасія  Боднар,  Наталя Панів, Андрій Приймак, Анастасія Свердел, Ольга Синоверська, Тетяна Шевчук
3 місце — команда «АРТИСТИЧНІ Й КУЦІ», студенти НаУКМА, 2 р.н.
Тетяна Мацюк (капітан), Дар’я Ткаченко,  Віталій Пустовий, Тетяна Михайленко, Ганна Герасько,  Андрій Кріль, Оксана Пліш, Ігор Шентяпін.

Захоплення присутніх викликали оригінальні доробки у формі аматорських фільмів, мультимедійних презентацій, театралізованих сценок, підготовлених спеціально для цього конкурсу, команд «Артистичні й куці»,  «Прошарки», «Лиходії», «Лаконічні лакуни» та ін. Ці яскраві сплески студентської фантазії,  натхнення й творчості складають незабутні сторінки могилянського буття. Вони створюють ту дивовижну, особливо щиру й відкриту, урочисто-радісну атмосферу щасливого єднання нас усіх у те, що ми називаємо могилянською спільнотою.
Один із багатьох відгуків студентів до організатора конкурсу Н. В. Артикуци: «Дякую вам, що ви у нас є. Такі миті як сьогодні це унікальна частинка могилянської історії та історії кожного з нас». (Я. Барков).

Щиро дякуємо за сприяння в організації конкурсу, надання нагород і призів для учасників, участь у роботі журі О. В. Третьяковій, Н. Р. Шумковій, В. Ф. Кобзарю, В. Й. Соловйовій, А. А. Мелешевичу, М. М. Антонович, О. І. Сироїд, В. Р. Солом‘яному,  Т. С. Ротовській, М. Г. Ковальчуку, Н. В. Матвійчук, К. І. Орел та ін.

Особлива подяка партнерам, які забезпечили учасників конкурсу книжковою продукцією власного виробництва —  юридичній компанії «Фрішберг і партнери» (Frishberg&Partners) в особі директора Алекса Фрішберга та начальника відділу зв‘язків із громадськістю та розвитку бізнесу Лідії Марковій.

Наталія Артикуца,
керівник Центру інноваційних методик правничої освіти

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна