Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Міжнародний тиждень відкритого доступу

Дата публікації: 20.10.2010, 00:20

Могилянка підтримує рух до вільного доступу до знань через відкритий електронний архів публікацій eKMAIR та електронні версії журналів «Наукові записки НаУКМА» та «Маґістеріум»

З 18 по 24 жовтня 2010 р. – міжнародний тиждень відкритого доступу. Відкритий доступ – це необмежений он-лайн доступ до результатів наукових досліджень: публікації доступні, безкоштовні для читачів і практично не мають обмежень авторського права на їх використання, а більшість є рецензованими.

НаУКМА підтримує рух до вільного доступу, розвиваючи відкритий електронний архів публікацій eKMAIR (Electronic Kyiv-Mohyla Academy Institutional Repository). В Могилянці переконані, що вільний доступ сприяє більш ефективному, своєчасному та безперешкодному обмінові інформацією. Рейтинг цитувань праць у відкритому доступі в десятки чи сотні разів перевищує традиційні, а отже сприяє зростанню авторитету НаУКМА в міжнародній академічній громаді. еKMAIR популяризує роботи науковців та співробітників Академії та є одним із реальним показником рейтингу університету.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна