Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

НаУКМА і Стипендійний фонд ім.Ігоря Ткаченка оголошують проміжний конкурс

Дата публікації: 27.03.2011, 11:08

У рамках конкурсу 2011 року передбачено студентський ґрант та премію викладачу-куратору студентської роботи

У рамках конкурсу для студентів та викладачів НаУКМА передбачено:

студентський ґрант – в галузі соціології – 3000 грн.

премія викладачу-куратору студентської роботи, яка буде визначена найкращою в галузці соціології, – 1500 грн.

Умови участі у конкурсі на здобуття ґранту в галузі соціології:

• студенти спеціальності «соціологія»;

• аналітична робота за результатами обробки масиву даних, наданого компанією TNS в Україні (робота в електронному вигляді, що містить концепт аналітичного дослідження, гіпотези та завдання, опис процедури аналізу даних, результати та висновки), яка висилається за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 29 квітня 2011 р. включно.

Критерії оцінки аналітичних робіт у галузі соціології: знання методів обробки даних та їх застосування; творчий підхід до аналізу даних; практичне значення аналітичної роботи; логічність, чіткість та лаконічність викладу.

На даний момент соціологи, котрі вчасно надіслали відповідні запити на отримання масиву даних для написання аналітичної роботи, працюють над аналітичною обробкою даних. Студенти мають написати аналітичну роботу і вислати її на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 29 квітня 2011 р. включно. Роботи розглядаються та рецензуються провідними фахівцями компанії TNS. Презентація робіт проходитиме в офісі компанії TNS у травні 2011 р. Компанія TNS сприятиме подальшому опублікуванню найкращих аналітичних робіт у ЗМІ.

До складу конкурсної комісії, яка розгляне роботи, заслухає презентації робіт учасників конкурсу, визначить та затвердить кандидатури переможців, увійдуть викладачі НаУКМА, провідні фахівці TNS, представники співзасновників фонду.

Засновники Стипендійного фонду ім. І. Ткаченка:

компанія "Євроіндекс",

Сергій Ткаченко,

Bounty SCA Ukraine,

Dialla Communications,

MacHOUSE,

OS-Direct,

"Євросувенір",

"Український медіа холдинг",

Академія Реклами,

Володимир Хливнюк,

Рекламна агенція «Марсмедіа».

З 2008 року провідним партнером Стипендійного фонду ім. Ігоря Ткаченка виступає компанія TNS, експерт у галузі соціологічних та маркетингових досліджень, одним із засновників якої був Ігор Ткаченко.

Для учасників та переможців конкурсу компанія TNS розглядатиме можливість працевлаштування у компанії.

Додаткову інформацію можна отримати в компанії TNS: у Олени Костецької, тел. 201-10-51, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ольги Захарченко, тел. 201-10-78, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додаткова інформація у прикріпленому файлі.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна