Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Підтримка випускників і перемога НаУКМА у суді

Дата публікації: 02.09.2011, 10:40

Через 10 років після відкриття гуртожитку НаУКМА у Ворзелі відбулася спроба його захоплення

1 вересня 2011 року Господарський суд Київської області відмовив у задоволенні позову прокурора міста Ірпеня про визнання недійсним договору купівлі-продажу будівель санаторію «Зірка», розташованого у м. Ворзель, придбаних у 2002 році Національним університетом «Києво-Могилянська академія» у ПАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця».

Іншими словами, через 10 років після відкриття цього гуртожитку НаУКМА відбулася спроба його захоплення. Наш університет відстояв свої права у суді. Інтереси Могилянки у судовому процесі представляла фірма «ІТТ-Лекс», що входить до інвестиційної групи компаній ІТТ (основними з яких є ІТТ-Інвест, ІТТ-Менеджмент, ІТТ-Консалт). У складі юридичної служби інвестиційної групи ІТТ працюють Ярослав Бабич, Юрій Філь, Олександр Дорожовець, Ірина Громич, інші високопрофесійні юристи та адвокати.

Президентом Інвестиційної групи ІТТ з 2003 року є Оксана Маркарова – випускниця НаУКМА 1997 та 1999 років. Вона також одержала магістерський ступінь в Університеті Штату Індіана. З 2008 року Оксана Маркарова є членом Довірчої Ради Києво-Могилянської Академії, а також співзасновником Фонду ім. Дмитра Малюченка для допомоги студентам НаУКМА.

Могилянка дякує за підтримку і перемогу своїм випускникам!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна