Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Мистецтво та наука переговорів — Harvard Negotiation Project

Дата публікації: 07.10.2011, 18:42

Києво-Могилянська Бізнес Школа оголошує набір на програму «Мистецтво та наука переговорів» безпосередньо від фахівців Гарвардського переговорного проекту

Києво-Могилянська Бізнес Школа оголошує набір на програму «Мистецтво та наука переговорів» безпосередньо від фахівців Гарвардського переговорного проекту.

Для того, щоб вижити та розвиватися у сьогоднішніх умовах суцільної конкуренції, компаніям важливо не тільки зберігати вже існуючих клієнтів, але й успішно виходити на нові ринки всередині та за межами країни. Більше того, необхідно максимально оптимізувати кожну угоду.

Лідери найсильніших компаній світу навчалися мистецтву переговорів за Гарвардською методикою. Саме ця методика допомагала їм ефективно вести переговори на національному та міжнародному рівнях та влагоджувати складні конфлікти як в царині політики, так і в бізнес середовищі.

Перший модуль програми відбудеться 21-23 жовтня, 2011.

Дана програма є унікальним шансом для представників українського бізнес середовища навчитися розпізнавати та уникати типових помилок у проведенні переговорів, грамотно готуватися та аналізувати переговорний процес, що дозволить вийти на значно вищий рівень домовленостей та задовольняти свої інтереси, не залишаючи цінність за столом переговорів.
Процес переговорів у сучасному світі – це гра, яка має свої стратегії та тактики, принципи, правила. І перемагає в ній не людина, яка діє ситуативно, а той, хто володіє і користується знаннями переговорів як науки.

Автори програми: Артур Мартіросян, Єлизавета Барань - мають значний досвід навчання та консультування з переговорного процесу провідних компаній світу, серед яких Kraft Foods, Boeing, IBM Consulting та інші, а також  політиків,  місцевих лідерів у СНД, Ближньому Сході, Балканах, Іраку.

Детальніше про цю програму Ви можете дізнатися тут.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Ірини Стефінів: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном [044] 490 6635

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна