Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Візит комісара ЄС висвітлювали і деякі українські медіа

Дата публікації: 06.12.2011, 20:35

«Єврокомісар приїхала – Табачник пішов у підпілля», - так розпочинається публікація про недавній візит комісара Європейського Союзу пані Андрулли Вассіліу до НаУКМА

Комісар Європейського Союзу пані Андрулла Вассіліу в рамках першого візити до України відвідала НаУКМА, де вручила перший в Україні диплом (PhD (фінанси) студентці Києво-Могилянській академії Ганні Бєленькій, котрий було присуджено Вченою радою НаУКМА.

“Для нас це дуже видатна подія – в рамках свого візиту комісар ЄС з питань освіти завітала до нас в університет… вручати перший диплом PhD (або як ми його називаємо – диплом Доктора філософії західного зразка) студентці нашого університету, яка першою захистила цей диплом. Це також перший диплом PhD, який був захищений згідно з існуючими західними стандартами в Україні. Тільки в Києво-Могилянській академії ми маємо на сьогодні Докторську школу і перші 7 PhD програм”, так президент НаУКМА Сергій Квіт розпочав урочисту церемонію вручення диплому summa cum laude.

Детальніше про візит пані Андрулли Вассіліу до Києва та його значення в контексті реформ українського освітнього простору – у статті «Єврокомісар приїхала – Табачник пішов у підпілля» на сайті УНІАН-освіта.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна