Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 20.10.2006, 12:33

"Україна: національна ідея" - перша збірка статей експертів Всеукраїнської експертної мережі. Запрошуємо до співпраці викладачів та аспірантів НаУКМА

Шановні викладачі й аспіранти НаУКМА!

 

З початку 2006 року в Україні реалізується проект створення Всеукраїнської експертної мережі, президент ВЕМ - В.С. Брюховецький.

Сьогодні в рамках проекту розгортається проектно-аналітична робота з напрямків, актуальних для соціально-економічного життя України. Створено й постійно функціонує Інтернет-портал «Всеукраїнська експертна мережа» (http://www.experts.in.ua), проводяться творчі семінари з експертами, на порталі розміщаються статті, аналітичні матеріали, відгуки, коментарі, проводяться експертні опитування.

У січні 2007 року планується проведення ряду заходів щодо підсумків роботи Всеукраїнської експертної мережі за 2006 рік. Зокрема, готується збірка статей експертів ВЕМ. Тема майбутньої збірки - вектор стратегічного розвитку України в контексті міркувань про національну ідею, минуле, сьогодення й майбутнє країни.

 

Умовна назва збірника - «Україна: національна ідея».

Ми вважаємо, що проблему пошуку або формування національної ідеї можна й потрібно вирішувати комплексно - з використанням усього інтелектуального й експертного ресурсу України. Тому в збірці будуть представлені статті філософів, істориків, культурологів, економістів, соціологів, фахівців в інших галузях.

Ми впевнені, що такий багатовекторний і комплексний підхід до питання про українську національну ідею сьогодні більш ніж актуальний, і збірка ВЕМ стане помітним явищем у громадсько-політичному житті України.

Пропонуємо Вам взяти участь у підготовці збірки й написати статтю, присвячену українській національній ідеї. 

Умови підготовки матеріалів такі:

·        Тема й зміст Вашої статті повинні корелювати із завданнями збірки,

·        Обсяг роботи не повинен перевищувати друкованого аркуша, але не менш чверті, тобто від 5 до 24 сторінок (13 кегель, подвійний інтервал, одна сторінка 1700 друкованих знаків з пробілами, 1500 знаків без пробілів),

·        Ви повинні бути акредитованим експертом ВЕМ (акредитація за адресою www.experts.in.ua),

·        Матеріал попередньо повинен бути опублікований на порталі ВЕМ,

·        Для цього необхідно надіслати статтю до 1 грудня 2006 року за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,

·        Редакція порталу ВЕМ залишає за собою право відібрати для публікації в збірці кращі матеріали.

Збірка вийде в друкованому вигляді в січні 2007 року. Автори будуть обов'язково запрошені  на конференцію ВЕМ, де їм будуть вручені авторські примірники.

З питаннями звертатися за телефонами: (044) 494-24-61 (044) 494-24-62

 

Редакція порталу ВЕМ

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна