Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 03.04.2005, 13:31

Команда "Інфоком” НаУКМА стала чемпіоном Києва з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?” серед студентів 8 вищих навчальних закладів Києва

(image)Команда „Інфоком” НаУКМА стала чемпіоном Києва з інтелектуальної гри „Що? Де? Коли?” серед студентів. У Чемпіонаті брали участь 14 команд з 8 вищих навчальних закладів Києва.

Учасникам треба було відповісти на 45 запитань. За результатами найкращі три команди отримали право представляти київське студентство на Чемпіонаті України. Прогнози з приводу перших двох позицій виправдалися: їх посіли команда „Інфоком” (НаУКМА) та команда „Далі Нікуди” (НТУУ „КПІ”) – минулорічний бронзовий призер Чемпіонату України.

А ось справжня боротьба розгорнулася за третє місце: два тури з однаковим результатом зіграли „Кубік” (КНУ ім. Т.Шевченка), „ФЕНікс” (НаУКМА), „Міф”(збірна Київського Славістичного Університету і Могилянки). За результатми 3 турів дві останні команди мали однакову кількість балів, а долю бронзового призера вирішили додаткові 5 запитань - з рахунком 2:1 переміг „Міф”. Спонсор команди „Міф” – Київський Славістичний Університет.

У складі „Інфокому” грали: Сергій Зленко (капітан), Євген Данильченко, Ольга Дубінська, Олексій Бурчевський, Сергій Клімович – студенти НаУКМА, - та Дмитро Литвинов, студент КНУ ім. Т.Шевченка. Спонсор команди – телекомунікаційна компанія „Інфоком”. Ця перемога є продовженням вдалих виступів на останніх турнірах. Зокрема, 27 березня команда стала срібним призером Чемпіонату Києва з „Брейн-рингу” серед професіоналів, виборовши право участі на Чемпіонаті України, що відбудеться 8-10 квітня у м.Харкові.

Переможці отримали призи від СП „Інфоком”, кінотеатру „Кінопанорама”, видавництва „Дух і літера”, МБФ Відродження КМА. Всі учасники були нагороджені дипломами.

Переможець у номінації „Найкращий гравець” Олексій Бурчевський („Інфоком”) отримав у подарунок енциклопецію „Києво-Могилянська Академія в іменах” від Міжнародного Благодійного Фонду Відродження КМА.

Турнір відбувся під егідою Головного управління у справах сім‘ї та молоді за підтримки Київського міського клубу знавців та Національного університету „Києво-Могилянська Академія”.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна