Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Міжнародний проект InterCollegia

Дата публікації: 28.11.2007, 14:54

Міжнародний проект InterCollegia факультету інформатики НаУКМА з електронної освіти, спрямований на встановлення структури для навчання вчителів Києво-Могилянських колегіумів

InterCollegia це міжрегіональні навчальні курси з інформаційних технологій для мережі Києво-Могилянських колегіумів, які проводять викладачі факультету інформатики НаУКМА.
Основна мета проекту - забезпечити покращення знань з мережевих технологій і комунікацій.
Проект передбачає побудову структури для навчання вчителів у Києво-Могилянських колегіумах, щоб поліпшити їх викладацькі навики в цифровому online-середовищі та надати можливість впроваджувати в школах освіту, яка базується на сучасних інформацийних технологіях.

Партнерами проекту виступають Лейпцігський університет прикладних наук, Фундація економічних знань та факультет математики і комп’ютерних наук Університету імені Миколи Коперніка в Торуні. Українська сторона представлена трьома університетами: Національний університет «Києво-Могилянська академії», Національний університет «Острозька академія» і Миколаївський державний гуманітарний університет імені Петра Могили.
Проект стартував у вересні 2005 року і буде продовжуватися до вересня 2008 року.

Дія проекту виходить за рамки мережі Києво-Могилянських колегіумів. Закладені в нього підходи і досягнуті результати послужили основою для наступних кроків. Це перш за все проект EduVisIm http://emerecu.ukma.kiev.ua/eduvisim/, ініційований Асоціацією «Вікно в світ», яка об’єднує людей з проблемами зору. Ідея полягає в застосуванні підходу Intercollegia та використанні сервера eMeReCU в комбінації з досвідом навчання учнів з слабким зором.

Детальніше про проект InterCollegia і проекти пов’язані з ним на сайті http://emerecu.ukma.kiev.ua/intercollegia

З історією проекту і відгуками Ви можете ознайомитьись в прикріплених файлах.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна