Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Підготовка нової редакції Закону України «Про вищу освіту»

Дата публікації: 22.04.2008, 15:45

Підготовка нової редакції Закону України «Про вищу освіту» - шлях до євроінтеграцій та університетської автономії

17 квітня в Університеті економіки та права «КРОК» відбувся круглий стіл присвячений розгляду пропозицій нової редакції Закону України «Про вищу освіту»

Модератори Круглого столу:
Проф. Сергій Квіт, Президент Національного університету «Києво-Могилянська академії»
Проф. Ніна Ушакова, Почесний Голова Української Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, завідувач кафедри менеджменту освіти Університету економіки та права «КРОК»

Учасники круглого столу

Привітання від:
С.М. Лаптєва, Ректора Університету економіки та права «КРОК»
Г.В. Касьянова, Радника Виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження»

Доповідачі:
Т.В. Фініков, Проректор з міжнародних проектів Університету економіки та права «КРОК» виступив з доповіддю «Міжнародний досвід трансформації законодавства в галузі вищої освіти»
С.М. Квіт, Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» – «Законодавче забезпечення автономії вищих навчальних закладів»,
О.О. Мережко, завідувач кафедри Католицького університету (м. Люблін, Польща) – «Освітнє право в європейському просторі вищої освіти і наукових досліджень»
О.І. Шаров, Перший проректор Університету економіки та права «КРОК» – «Пропозиції ВНЗ до законопроекту «Про вищу освіту»
Т.Д. Добко, Перший проректор Українського католицького університету (м. Львів) – «Етос і Закон у регулюванні життя української вищої школи»
М.В. Крікунов, Голова Ради Української Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес освіти – «Законодавче забезпечення бізнес-освіти та освіти дорослих».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна