Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Фільм про території, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи в університеті Oксфорд

Дата публікації: 25.04.2008, 14:13

Фільм про території, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи в університеті Oксфорд. Результат волонтерської програми організованої НаУКМА

25 квітня у Коледжі св. Антонія Українське товариство університету Оксфорд презентувало документальний фільм «Чорнобиль: ті, що вижили» щоб відзначити 22-гу річницю Чорнобильської катастрофи.

«Чорнобиль: ті, що вижили» - це 90 хвилинний документальний фільм Британського журналіста Романа Ревкніва, який мандрує слідами студентів Оксфорду, що відвідують радіоактивно забруднені території.

Фільм створений як результат участі Романа Ревкніва у програмі «Волонтери Оксфорду для громад на Чорнобильських територіях 2007». Як волонтер, Роман, разом з 7-ма іншими студентами провели 3 тижні підтримуючи процес розвитку громад на територіях, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Програма була спільно організована Національним Університетом «Києво-Могилянська академія», Українським товариством Університету Оксфорд та Чорнобильською програмою відродження та розвитку ПРООН. Цього року знову планується приїзд 10 студентів-волонтерів.

Це перша презентація фільму, проте очікується що його буде показано у кінці травня на ВВС.

За додатковою інформацією звертайтеся до  Дзвінки Качур
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,
тел: (+380 44) 253 07 08 або на кафедру екологі НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна