• «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Наукові школи
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal

 

 

 

Докторська школа імені родини Юхименків НаУКМА

Конкурс на здобуття Стипендії Лозинських у 2021-2022 н.р.

 

Оголошено щорічний аспірантський конкурс на здобуття Стипендії Лозинських.

 
За Угодою між НаУКМА та Фундацією Лозинських (США), укладеною наприкінці 2018 р.,  щороку 5 аспірантів НаУКМА (за результатами конкурсу) отримують  стипендії - дослідницькі гранти на проведення власних досліджень та поширення результатів через публікації, участь у конференціях тощо. Серед критеріїв відбору: серйозні наукові здобутки аспірантів (публікації, патенти, виступи на конференціях тощо), а також активна участь у роботі профільної кафедри та Ради молодих дослідників.
 
 
РЕЧЕНЕЦЬ ПОДАННЯ ЗАЯВКИ - 15 жовтня, День Академії, не пропустіть!
Заповнену заявку надсилаєте на адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
 
Детальніше про Конкурс та його попередніх лауреатів, а також форма заявки.
 
 
Урочисте оголошення про старт Конкурсу 2021-2022 року, та інформування про попередні проєкти лауреатів попередніх конкурсів  відбудеться 06 жовтня 2021  в Докторській Школі НаУКМА.
 
 
Аскольд Лозинський - президент Світового Конгресу Українців у 1998 - 2008 рр. Народжений у сім'ї українських політичних емігрантів у Нью-Йорку 8 лютого 1952 р., отримав вищу юридичну освіту, і крім професійної роботи, займався громадською в інтересах української громади. Був акредитованим журналістом при ООН. У 2009 обраний Головою Світової Конференції Українських Державницьких Організацій. З 2013 - обраний головою Фундацїї Українського Вільного Університету. Відомий публіцист.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна