У Могилянці відбувся традиційний День Донора крові

9 квітня 2014 року в стінах Києво-Могилянської акакдемії зібралася небайдужа та свідома молодь, яка мала одну спільну мету: стати донором крові заради здоров’я та життя інших, тих, хто потребує цього найбільше.

Дні Донора Крові вже стали чудовою традицією для студентів Києво-Могилянської академії. Їхня основна мета: зробити донорство крові популярнішим серед молоді, продемонструвавши наскільки це проста та безпечна процедура. Натомість донор крові отримує цілу низку заохочень.

По-перше, перед здачею крові донора тестують на низку інфекцій, що передаються через кров (ВІЛ, гепатит Б, С та сифіліс), окрім цього кожен донор отримує від держави вихідний день протягом року після здачі крові. Проте найголовнішою винагородою для кожного донора є відчуття того, що день пройшов не даремно і що зроблено щось значуще.

 

Цього разу в Могилянці здали кров 84 донори, спільними зусиллями було зібрано більше 30 літрів крові!

Наступний День Донора відбудеться в Могилянці восени.

 

ГО «Всеукраїнська Організація Здоров’я» висловлює свою подяку Київському обласному центрам крові за плідну співпрацю та злагоджену роботу.

Проект був організований без фінансової підтримки, – коли йдеться про взаємодомогу, достатньо мати бажання допомогти та змінити цей світ на краще!

 

ГО «Всеукраїнська Організація Здоров’я» – це об’єднання творчих, прогресивних та всіх небайдужих людей до нагальних проблем України в сфері громадського здоров’я. Основною метою діяльності Організації є: сприяння здоровому способу життя та поширення культури взаємодопомоги серед громадян України на території України, та розвиток системи охорони громадського здоров′я; задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів своїх членів.

 

За додатковою інформацією звертайтесь:

email - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

tel. - Зенченко Юлія (097) 927 10 22, Захарченко Марія (050) 415 04 16

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна