Відбувся ювілейний День Донора крові

05 листопада Клуб Донорів крові та Школа охорони здоров’я Києво-Могилянської академії традиційно, вже вдесяте, зібрала у себе небайдужих студентів з метою стати Донорами крові.

 

Традиційно День Донора крові проходить двічі на рік у стінах Києво-Могилянської академії та викликає великий ажіотаж не тільки серед студентів, а і серед інших свідомих громадян. Традиція була заснована у 2010 році студентами Школи охорони здоров’я та існує понині. Цього року приєднатися до акції, ставши донором крові, виявило бажання більше 100 людей. Подібні акції не лише демонструють, наскільки легко можна стати Донором, роблять цей процес максимально простим та доступним для молоді, але і мають на меті збір великої бази активних донорів, які готові надати свої контакти для екстреної здачі крові у разі потреби.

 

За три з половиною роки до бази Клубу донорів внесено більше 1500 людей.

Всі вони – молоді, здорові, активні та небайдужі люди, які готові поділитися своєю кров’ю з тим, хто цього потребуватиме.

 

Долучайтеся і Ви до лав донорів крові, зареєструвавшись на сайті.

Пам’ятайте, що робити добру справу простіше, ніж може здаватися!

 

«Всеукраїнська Організація Здоров’я» – це об’єднання творчих, прогресивних та всіх небайдужих людей до нагальних проблем України в сфері громадського здоров’я. Основною метою діяльності Організації є: сприяння здоровому способу життя та поширення культури взаємодопомоги серед громадян України на території України, та розвиток системи охорони громадського здоров′я; задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів своїх членів.

 

За додатковою інформацією звертайтесь: email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. tel: Зенченко Юлія (097) 9271022 Захарченко Марія (050) 4150416

 

Школа Охорони Здоров’я» - виникла з усвідомлення негараздів у медичній галузі, напруженої потреби і щирого бажання змінити ситуацію. Розуміння необхідності створення такої Школи було в багатьох мудрих людей. Зокрема, розуміння необхідності появи фахівців, здатних застосовувати в охороні здоров’я сучасні методи аналізу політики, економічного аналізу, управління. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна