Лауреати конкурсу імені Ігоря Ткаченка 2015 р.

Вже дев`ять років компанія TNS у тісній співпраці з факультетом соціальних наук і соціальних технологій НАУКМА проводить конкурс найкращих студентських аналітичних робіт серед спеціальностей «Соціологія» та «Зв’язки з громадськістю».

 

Цьогорічний конкурс зібрав 11 найактивніших студентів, які 30 жовтня презентували свої роботи. Члени конкурсної комісії, до якої входять спеціалісти компанії TNS та викладачі НАУКМА, відзначають, що кожного року конкурсанти перевершують себе і знаходять нові цікаві теми для аналізу.

 

Цього року лауреатом конкурсу у галузі PR стала Богдана Сендзюк (МП МЗГ-2) за роботу «Державні соціальні рекламні кампанії: чи існує межа етичності?», а лауреатом конкурсу у галузі соціології – Анастасія Попова (БП-3) за роботу «Он-лайн поведінка українців: он-лайн освіта».

Заохочувальні премії конкурсу у галузі PR отримали також Інна Гасяк (МП ЗГ-1) і Поліна Логвінова (МП ЗГ-1), а у галузі соціології – Деребера Олена (БП-4) та Марія Франовська (БП-1).

 

Компанія TNS висловлює подяку Наумову Вадиму Олексійовичу, доценту кафедри зв’язків з громадськістю, психології та педагогіки, та Виноградову Олександру Геннадійовичу, доценту кафедри соціології, за активну участь у підготовці студентів до конкурсу.

 

Щиро вітаємо студентів та викладачів ФСНСТ!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна