STUDY LAB: перший семінар для викладачів

21 січня, о 16:00

 

 

«Виклики і можливості новітніх навчальних практик: instructional design, blended learning, interactive learning, flipped classroom, problem based learning»

Доповідач:

Людмила Криворучка, к.філос.наук, директор і викладач міждисциплінарних курсів Докторської школи, випускниця НаУКМА (філософія, 1998 р.)

Попередня реєстрація - до 20 січня 2016 р., 16:00, - за посиланням.

Місце проведення буде визначено в залежності від числа охочих та повідомлене зареєстрованим на ел. пошту.

 

Про проект STUDY LAB

Метою проекту є сприяння підвищенню якості освіти в НаУКМА шляхом:

- ознайомлення учасників з новими методиками викладання в університетах світу;

- обміну викладацьким досвідом;

- обміну досвідом проведення наукових досліджень тощо.

 

Цільові аудиторії проекту:

- випускники-викладачі НаУКМА;

- аспіранти НаУКМА;

- всіх охочі викладачі Могилянки;

- випускники НаУКМА, які викладають в інших ВНЗ.

 

Керівник проекту - Людмила Криворучка, к.філос.наук, директор і викладач міждисциплінарних курсів Докторської школи ім. родини Юхименків, випускниця НаУКМА (бп і мп «філософія», 1998 р., дів.прізв. Архипова)

 

Проект діє за інформаційної підтримки напряму «Комунікації з випускниками НаУКМА».

Детальніша інформація: Людмила Криворучка, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Історія виникнення проекту

Проект виник в рамках діяльності напряму «комунікації з випускниками НаУКМА», а саме - з ідеї створення серії заходів для випускників-співробітників Академії.

В нашому університеті працюють біля 200 випускників, але, на жаль, мало хто з них ідентифікує один одного саме як випускника Академії. Такі заходи мають сприяти не тільки знайомству між випускниками КМА, згуртованості нашої спільноти, а й налагодженню тіснішої співпраці випускників у міждисциплінарних навчальних та наукових програмах, громадській діяльності.

У першу чергу планувалось започаткувати проект для обміну досвідом у сфері викладання. Адже багато викладачів НаУКМА мають досвід навчання, стажування, викладання, проведення досліджень у західних університетах та управління різними проектами. І багато хто готовий поділитись досвідом з колегами.

Пані Людмила Криворучка зацікавилась ідеєю, тим паче, що Докторська школа має вже багато напрацювань в цій галузі. Так і виник проект «STUDY LAB». І хоча він задумувався як проект для випускників, звичайно ж, він відкритий для всіх охочих викладачів Могилянки та для випускників КМА – викладачів інших ВНЗ.

Запрошуємо до участі.

З пропозиціями щодо проектів за участю випускників-співробітників просимо звертатись до п. Наталі Шумкової, напрям «комунікації з випускниками», e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна