У Києво-Могилянській академії оновили хімічну лабораторію

 

У лабораторії загальної та неорганічної хімії факультету природничих наук НаУКМА днями були оновлені лабораторні столи.

 

У цій лабораторії відбуваються лабораторно-практичні заняття для усіх першокурсників кафедр хімії, біології та екології у межах бакалаврської програми, а також виконують наукові дослідження студенти старших курсів кафедри хімії.

Оновлення стало можливим завдяки допомозі ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Укроргсинтез".

 

– Лабораторія загальної і неорганічної хімії - перша, поріг якої переступають наші студенти-першокурсники, – говорить заступник декана факультету природничих наук Поліна Вакулюк. – Значною мірою уявлення про працю науковця і процес наукового дослідження складається у студентів під впливом першого враження. Саме тому дуже важливо, щоб лабораторія виглядала гідно, і студенти із задоволенням працювали там і почували себе дослідниками.

 

"Науково-виробниче підприємство "Укроргсинтез" працює на ринку України з 2004 року і співпрацює з НаУКМА вже багато років. Зокрема, там виконують свої наукові роботи студенти Академії, працюють випускники факультету природничих наук.

 

- Ми з задоволенням співпрацюємо з Могилянкою і беремо на роботу її випускників, оскільки вони відрізняються від випускників інших ВУЗів амбіційністю, ініціативністю та цілеспрямованістю, - говорить Марина Мудрик, керівник відділу кадрів "Укроргсинтезу". - Ці якості сприяють швидшому зануренню у наші процеси та дозволяють їм самостійно вирішувати поставлені задачі.

 

Києво-Могилянська академія активно розвивається як дослідницький університет і велику увагу приділяє розвиткові своїх навчальних та дослідницьких можливостей. В університеті діють численні стипендійні фонди, засновані випускниками Могилянки, приватними та юридичними особами з різних країн світу.

Численні компанії стають партнерами Академії й підтримують її розвиток.

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна