Лекція Хосе Уґаса «Робота незалежних антикорупційних органів як підґрунтя для подолання корупції»

07 червня, о 17.00, ауд. 1-217

 

Публічна лекція-дискусія голови Правління Transparency International Хосе Уґаса відбудеться за підтримки Представництва Фонду Науманна в Україні в рамках Антикорупційного Хабу.

 

 

Всесвітньо відомий антикорупціонер у своєму виступі торкнеться теми організації роботи основних антикорупційних органів, що є запорукою викорінення корупції.

Вступне слово - президента НаУМА Андрія Мелешевича та представника Фонду Фрідріха Науманна.

Запрошуємо відвідати захід студентів, партнерів ТІ Україна, а також усіх, хто цікавиться проблемою корупції в країні й шукає шляхи протидії її розповсюдженню.

 

Реєстрація гостей - з 16.10.

Лекція розпочнеться о 17.00 і триватиме 2 години.

Після вступної частини учасники зможуть поставити Хосе Уґасу питання на антикорупційну тематику, висловити свою точку зору на проблемні питання, пов’язані з превенцією корупції в Україні та світі.

Мова заходу – англійська.

Буде надаватися синхронний переклад.

Під час лекції буде здійснюватися онлайн-трансляція.

Для участі у заході просимо заповнити форму.  

 

Контакт для медіа:

Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації Transparency International Україна, м.т. 050-352-96-18, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Transparency International Україна є Представництвом глобальної антикорупційної неурядової організації Transparency International, що має понад 90 національних представництв та працює більше як у 100 країнах світу.

Місія ТІ Україна: обмежити збільшення рівня корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності і доброчесності публічної влади і громадянського суспільства.

Дізнатися більше про діяльність організації можна на сайті www.ti-ukraine.org  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна