Києво-Могилянська академія і корпорація «Артеріум» продовжили співпрацю

 

Києво-Могилянська академія і корпорація «Артеріум» підписали угоду щодо підтримки студентів факультету природничих наук на магістерських та бакалаврських програмах за напрямами «Хімія» та «Біологія» на 2016-2017 навчальний рік.

 

 

В рамках угоди, корпорація «Артеріум» продовжує підтримку студентів-бакалаврів, які вибороли це право в результаті конкурсу минулого року, і які матимуть високу успішність за результатами першого року навчання. Також компанія виділяє кошти на підтримку вступників на магістерські програми за контрактом за спеціальностями: «Хімія (Мембранні та сорбінні процеси та технології)», «Біологія» та «Лабораторна діагностика біологічних систем».

З умовами можна ознайомитися за посиланням.

 

- Інвестиція в природничу освіту - це інвестиція в майбутнє, бо саме природничі науки створюють фундамент успішного і зручного існування людства, - говорить декан факультету природничих наук, професор Олександр Голуб. - Хімія і біологія, зокрема, можуть забезпечити людей новими ліками і тим самим подовжити їх повноцінне життя, і це завдання добре розуміють фармацевти.

 

2015 року корпорація «Артеріум» започаткувала в НаУКМА стипендії на підтримку студентів факультету природничих наук.

Протягом минулого року підтримку від компанії отримали дев`ять студентів бакалаврів і магістрів бюджетної та контрактної форми навчання.

У 2016 році «Артеріум» продовжує підтримку Києво-Могилянської академії й залишається в колі наших численних партнерів та благодійників.

 

Києво-Могилянська академія вдячна Корпорації «Артеріум» за підтримку студентів Факультету природничих наук.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна