Оголошено конкурс на здобуття дослідницьких стипендій від Благодійного Фонду «Повір у себе»

За підтримки Благодійного Фонду «Повір у себе»  оголошено конкурс на здобуття дослідницьких стипендій для співробітників НаУКМА.

 

З метою сприяння розкриттю дослідницького потенціалу викладачів НаУКМА, створення умов для їх професійного зростання (підготовка та захист докторських та PhD дисертацій, підготовка публікацій в міжнародних рейтингових журналах, що індексуються у наукометричних базах Web of Science Core Collection та/або Scopus та/чи інших публікацій за результатами досліджень (монографії, енциклопедії тощо), участі в міжнародних конференціях та ін.) та заохочення до наукових досліджень здібної молоді за фінансової підтримки Благодійного Фонду «Повір у себе» (Україна)

 

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗДОБУТТЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ СТИПЕНДІЙ (ГРАНТІВ):

  • «Професорська» - для викладачів, які мають науковий ступінь доктора наук, або вчене звання професора, або досвід викладацької чи наукової діяльності не менше 20 років;
  • «Докторська» - для викладачів, які мають науковий ступінь PhD (кандидата наук), або вчене звання доцента, або досвід викладацької чи наукової роботи не менше 10 років;
  • «Молодий дослідник» - для викладачів віком до 35 років або випускників Докторської школи НаУКМА ім. родини Юхименків для підтримки наукових досліджень, якщо з моменту отримання ними наукового ступеня PhD (кандидата наук) не минуло 3 роки.

 

Претенденти на дослідницьку стипендію до 16 листопада 2017 року мають подати секретарю Конкурсної комісії  аплікаційну заяву, яка містить опис та календарний план наукового дослідження, а також інформацію щодо навчального навантаження, наукового доробку, участі у методичній, науково-організаційній, адміністративній діяльності НаУКМА за останні п’ять років. Термін дії стипендії 6 або 12 місяців. Стипендіат Благодійного Фонду «Повір у себе» має зосередитись саме на науковій роботі, мінімізувавши педагогічне навантаження. Детальнішу інформацію про умови конкурсу можна отримати за запитом в науковій частині НаУКМА (5 – 307-308, 309, 310) або за Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна